Ferskt lam til påske?

 • I vakre Gjesåsen produserer vi kortreist og lokalprodusert lammekjøtt. Lammekjøtt er en flott råvare, som kan tilberedes på flere forskjellige måter, og det passer til så mye forskjellig tilbehør. Lammekjøttet har et naturlig fett, dette setter en fantastisk smak på kjøttet. Lammekjøttet blir i dag mest spist til steik til påsken, fårikål om høsten, og pinnekjøtt til jul. Vi mener at lammekjøttet kan brukes som hverdagsmat og som nydelig festmåltid. Vi kan fint spise lammekjøtt hele året, hvor vi varierer med tilbehør etter de ulike årstidene. Her er det bare fantasien som setter begrensninger. Vi har fått til et samarbeid med kjendiskokk, Charlotte Mohn Gaustad. Charlotte er kjent gjennom tv-programmet "Jenter på hjul" og "Fingrene av fatet". Hun driver til daglig Markestad AS, på Ingeberg. Vi er opptatt av at den maten vi spiser skal være ren og ekte. Når du kjøper lammekassen gjennom oss får du:  

 • Rent og trygt kjøtt rett fra bonden
 • Kortreist råvare fra Solør
 • Nærhet til produsent, som har fokus på dyrevelferd  
 • "Dyr som trives og har det godt, produserer godt kjøtt" Kine  
lammevideo 12 from kine andersen on Vimeo.

LAMMEKASSEN INNEHOLDER  


 •   1 halvt lam  

Fra 8 - 14 kg lammekjøtt, med disse oppdelingene:  

 • Lammelår  
 • Lammekoteletter  
 • Lammeribbe  
 • Grytekjøtt  
 • Kjøttdeig  
 • Kraftbein
 • Lammeoppskifter er laget i en digital plattform

Vår lammekasse passer for deg som liker lam, for deg som liker å lage nye retter og som er glad i nye smaksopplevelser. Ved å bruke hele dyret, får du muligheten til å lage nydelige hverdagsmiddager, eller helt fantastiske festmåltider. I vår lammekasse følger det med kjøttdeig av lam, hvor du kan lage nydelige hamburgere, eller en saftig og god pølse. Vi er opptatt av at alle råvarene på dyret skal brukes, så vi har valgt å ha med kraftbein i vår kasse. Med det kan du lage nydelig lammekraft, som legger grunnlaget for deilige sauser, eller for eksempel en buljongsuppe med lammeboller og grønnsaker. " Høres ikke dette godt ut?"  

Lammekassen inneholder 5 middager, og kraftbein. Det følger med en oppskriftsguide, som gir deg en inspirasjon til tilberedningen av lammemåltidene.  

Prisen på vår lammekasse, er 190 kr kg  

TØR DU TA SJANSEN PÅ Å VENTE? 

Sesongen 2018 har vi et begrenset antall dyr som skal slaktes opp til påskesesongen. Har du lyst til å sikre deg kortreist og lokalprodusert lammekjøtt?  

Høres det ikke godt ut med lammeburger eller en saftig lammeribbe? Tør du la sjansen gå fra deg? 

Bestillingslisten avsluttes lørdag 17 mars 2018, eller til alle lammepakkene er solgt ut. Så her gjelder første mann til mølla prinsippet.  

Hva med å gi bort en lammekasse til de som har "alt". Vi gir deg muligheten til å sette deg opp på vår bestillingsliste nå .  

Tør du ta sjansen på å vente?  PRAKTISK INFORMASJON  

Bestilling av lammekjøtt fra Bakåsen lille er bindene. Ved avbestilling vil du/dere bli etter fakturert 1/3 av den totale summen av bestillingen.  

Betalingen av lammekassen: Betaling av lammekassen vil skje ved utleveringen.  

Lammekjøttet må hentes hos oss etter nærmere avtale, eller på våre pitstopper i Elverum, Flisa, Kirkenær og Oslo. Utenom disse stoppene, er vi behjelpelige med å frakte lammekassen til deg mot et lite gebyr.  

Ønsker du lammeskinn? send meg en mail på kine@bakasen.no  Bestiling til påsken 2018 er avsluttet